2. kvartal 2021


Generalforsamling 2021
Der er tradition for, at der ved Erhverv Norddanmarks generalforsamling er en gæst på talerstolen - oftest en førende personlighed fra erhvervslivet eller en landspolitiker. Til generalforsamlingen 18. maj 2021 var det gæstetaleren Torben Ballegaard Sørensen, der indtog talerstolen. Torben delte ud af sine rige erfaringer som virksomhedsleder og bestyrelsesmedlem. Ud over at være direktør i blandt andet LEGO og B&O har Torben Ballegaard Sørensen eksempelvis siddet i bestyrelsen for LEGO, Pandora, Egmont, SofaCompaniet og svenske AB Electrolux. I nordjysk regi har han siddet i bestyrelsen for Hjørring-virksomhederne TargIT og DTF-Travel og er i dag blandt andet bestyrelsesformand for fødevarehandelsfirmaet Nowaco A/S med hovedsæde i Aalborg.

Galleri_2021/Generalforsamling2021Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest