3. kvartal 2021


Nordjysk Åbningsdebat
Mandag den 27. september afholdte vi den traditionsrige Nordjyske Åbningsdebat, denne gang under overskriften: Hvordan styrker vi Nordjylland.
Til dagen var der fastlagt tre aktuelle temaer, der skulle danne grundlag for dagens debat:
1. Det gode liv, beskæftigelse og jobskabelse
2. Uddannelse,  dimittender og jobmatch
3. Energi og klima 

Galleri_2021/NordjyskAab21

Copyright Det Nordjyske Mediehus, fotograf Lars Pauli.


Sommerkur - Borgmestermøde
Tirsdag den 7. september kunne Erhverv Norddanmark igen åbne dørene op for det traditionsrige borgmestermøde, denne gang som en Sommerkur i stedet for den velkendte Nytårskur. 
Dagen bød på oplæg ved formand Rasmus Haugaard, borgmester Thomas Kastrup-Larsen og adm. direktør Lasse Nyby.
Afslutningsvist blev der afholdt paneldebat blandt dagens talere, anført af journalist Jørgen Pyndt. 

Galleri_2021/SommerkurGalleri


Trademark - Nordjylland På Landkortet
Den 31. august aflagde Trademark Future Lounge besøg ved Skypavillonen på toppen af Aalborg. Her tog skydebrødrene Kurt Andersen og Claus Kræmmergaard god imod os, og kunne fortælle om den lange historie bag Det Broderlige Skydeselskab og deres mange traditioner. Herefter bød arrangementet på en helt ekstraordinær oplevelse i højden, da vi fik mulighed for at zipline fra Aalborgtårnet og ned i Kunstens have. Vi afsluttede dagen med smørrebrød leveret af Skydepavillonen. 

Trademark_Galleri/NordjyllandPaLandkortet


Seniorgruppen - Nygårdsminde Vingård
Den 17. august var vi på besøge hos Nygårdsminde Vingård, hvor vinbonden Jan Lunde var vært for en tur i vinmarkerne, samt vinsmagning. 
Humøret var højt og vejret var helt i top, de deltagende blev ligledes klogere på hvad det kræver, at drive dansk økologisk vinproduktion - hvorefter der også selv var mulighed for at smage på de våde varer.

Senior2021/Nygardsminde_SeniorHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest