3. kvartal 2016


NORDJYSK ÅBNINGSDEBAT
Den 26. september 2016 var Kuppelsalen hos Nordjyske Medier fyldt til bristepunktet da ca. 160 deltagere mødte op til Nordjysk Åbningsdebat for at høre hvad politikkerne vil gøre for Nordjylland i det kommende år.

Galleri_2016/NordjyskAabningsdebat

MEDARBEJDERES BRUG AF SOCIALE MEDIER
Ved arrangementet "Medarbejderes brug af sociale medier" gav advokat Jakob S. Johnsen, HjulmandKaptain deltagerne et overblik over, hvad man må og ikke må i forbindelse med sociale medier. Arrangementet blev afviklet fredag den 23. september hos HjulmandKaptain.

Galleri_2016/SocialeMedier

SPONSORMØDE HOS AALBORG ZOO
Den 12. september samledes Erhverv Norddanmarks sponsorer til en eftermiddag i Aalborg Zoo, der ikke mindst bød på en guidet rundvisning i haven samt et kursus i sensorik ved restaurantchef Lars Jeppesen. Vi blev bl.a. gjort klogere på, hvordan en madoplevelse omfatter meget andet end bare smag, men inddrager alle vores sanser. Der blev også givet nyttige madlavningstips.

Galleri_2016/sponsormodeZoo

ANITA MØLLERS 25-ÅRS JUBILÆUM
Første dag i september var Erhverv Norddanmarks sekretariatschef Anita Møller centrum for opmærksomheden, nemlig i forbindelse med bestyrelsens markering af, at hun har været ansat i organisationen i mere end et kvart århundrede. Dagen blev fejret på Skovbakken i Aalborg Zoo.

Galleri_2016/AnitaJubilaum

INVESTERINGER I TURISME, OPLEVELSER, KUNST & KULTUR
5. september 2016 holdt vi i samarbejde med Kvistgaard+Hird og Realise henholdsvis et formiddags og et eftermiddagsseminar under overskriften 'Investeringer i turisme, oplevelser, kunst og kultur'. Vi fik bl.a. indsigt i, hvordan en turismeindustri, der hovedsageligt har været bygget på følelser og visioner, har flyttet sig og begynder at have fokus på tal og målbare effekter. Herudover fik vi et indblik i fremtidsplanerne for Cloud City af en meget energisk og visionær Martin Nielsen samt en efterfølgende rundvisning af SPRITTEN.


Galleri_2016/Investeringer

DET AMERIKANSKE VALG
Donald Trumps chancer ved det amerikanske præsidentvalg blev livligt diskuteret da TV2's USA-korrespondent Jesper Steinmetz blev interviewet i Nordjyske Mediers kuppelsal 18. august 2016. Her blev deltagerne gjort klogere på de to præsidentkandidater, de amerikanske vælgere og de store forskelle, der hersker fra stat til stat.

Galleri_2016/DetAmerikanskeValgHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest