4. kvartal 2017


JULEAFSLUTNING PÅ UTZON
Seniorgruppens sidste arrangement i 2017 - var et besøg på Utzon. Vi fik en rundvisning hvor vi så værker fra Søren Solkærs store foto portrætprojekt 'Surface'. Utrolig spændende udstilling.  Efterfølgende kom Peter Skram og spillede julebingo med gode præmier, hvor vi fik æbleskiver og gløgg. Vi sluttede eftermiddagen af med lidt historie omkring Utzon Centeret af Lasse Anderson.

Galleri_2017/Utzon_senior

Åretsbrøl 2017

Galleri_2017/Aaretsbrol

Personalegoder - fra et skat- og momsperspektiv
Redmark lagde hus til, da momskonsulent Søren Heimer på et møde i slutningen af november 2017 gav en indføring i, hvad man ud fra et momsperspektiv skal være opmærksom på i forbindelse med personalegoder. Blandt andet kom han omkring bespisning, kantine, hotelophold, telefoni, pc og biler. I det efterfølgende indlæg redegjorde skattekonsulent Jane Kappel for emner som beskatning af personalegoder, bruttotrækordninger samt indberetnings- og indeholdelsespligt.

Galleri_2017/Personalegoder

Jul i Aalborg Teater: "Rockulven"
Der var underholdning for både børn og voksne, da vi den sidste søndag i november 2017 bød på julearrangement på Aalborg Teater. Ikke alene var der reserveret pladser til forestillingen "Rockulven" på Store Scene - Christian Gade Bjerrum, der spiller rollen som rockulven, kom også på besøg i Teatercafeen og der var rig lejlighed til at tage billeder og prøver kræfter med tilværelsen som (rock)ulv. 

Galleri_2017/Rockulven

NETWORKING 2.0
Alle pladser var besat, da vi 22. november 2017 indbød til arrangement med Simone Lemming Andersen, der er journalist, cand. phil. og tidligere tv-talkshowvært på DR. Under overskriften "Networking 2.0" gav hun deltagerne koden og værktøjerne til at blive en kompetent relationsskaber. Det skete blandt andet på baggrund af Simone Lemming Andersens arbejde med disciplinen både i Danmark og i udlandet - og hendes tre danske og en international bestseller om networking, relationsskabelse og vidensdeling.

Galleri_2017/Networking

BESØG VED STIGSBORG HAVNEFRONT & NØRRESUNDBY BOLIGSELSKAB
Seniorgruppen var på besøg ved Stigsborg Havnefront 30. oktober 2017, hvor vi fik en rundvisning af projektkoordinator Kurt Bennetsen. Vi hørte historien om området og de fremtidige planer. Hertil supplerede direktør Lars Emborg fra Nørresundby Boligselskab med sin virksomheds aktiviteter i området. Det var en rigtig god eftermiddag, og spændende at stå midt i området og se, hvor de forskellige nye planer skal etableres.

Galleri_2017/Stigsborg_senior

KØB AF VIRKSOMHED
9. oktober 2017 mødtes vi til det andet af fire morgenarrangementer hos Redmark. Denne gang var fokus på, hvad man skal have fokus på, hvis man skal købe en virksomhed. Vi hørte om vigtige nøgletal og benchmarks, som bør være en vigtig del i vurderingen af værdiansættelsen, og blev klogere på, hvordan værdien af virksomheden fastsættes, herunder fordele og ulemper ved anvendelse af earn out og sælgerfinansiering. Statsautoriseret revisor Per Laursen og direktør Søren Mølgaard fra Vækst Invest Nordjylland gav deres erfaringer og råd videre, så potentielle købere blev godt klædt på til de udfordringer, der kan møde en.


Galleri_2017/Redmark2

CANNES LIONS 2017
Flere end 100 morgenfriske medlemmer var 5. oktober 2017 samlet i Nordisk Film Biografer, Kennedy Arkaden for at se guld- og grandprixvinderne i filmkategorien fra Cannes Lions 2017.

Galleri_2017/CannesLions2017

MOBILITET OG DEN LEVENDE BY
4. oktober 2017 var cirka 70 medlemmer samlet hos By- og Landskabsforvaltningen, hvor stadsingeniør Svend-Erik Pedersen fortalte om forvaltningens fokusområder, byudvikling, infrastruktur og disponering af midtbyen. Dernæst fortalte projektkoordinator for de midlertidige aktiviteter på Stigsborg Havnefront, Kurt Bennetsen, om udviklingen af den nye bydel.

Galleri_2017/Mobilitet_LevendebyHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest