2. kvartal 2023


Nibe Festival
Torsdag den 29. juni fyldte vi en bus og kørte mod Nibe Fesival i Skalskoven. Her havde vi et tætpakket program fyldt med bl.a. rundtur backstage, efterfulgt af oplæg ved festivalleder Peter Møller Madsen. Her fik vi indsigt i hvordan man skaber en festival og driver den som en succesfuld forretning, hvilket Nibe Festival har formået at gøre i mange år.
Der var selvfølgelig også masser af tid til at høre en masse god musik og netværkeri de deltagende imellem.

Galleri_2023/Galleri_NibeFolkemødet på Bornholm 
Fredag den 16. juni drog Erhverv Norddanmark mod Folkemødet på Bornholm. Her havde vi sammensat et skarpt program, hvor vi i løbet af en enkelt dag fløj tur-retur til den danske solskinsø. Her var dagen spækket med interessante debatter, oplæg og indsigter.
Der var desuden også prioriteret hyggeligt samvær mellem de deltagende, samt god mad og drikke.

Galleri_2023/BornholmCompany Day ved AaB 
I samarbejde med AV Centeret havde vi den 3. juni fornøjelsen af at invitere sponsorer, kunder og medlemmer til et helt særligt pre-match arrangement i forbindelse med kampen mellem AaB og Silkeborg I.F. Udover et spændende optaktsprogram med interviews fra spillere og oplæg fra relevante personer, så blev grillen tændt og der blev serveret stadionplatter, øl og vand.
Desværre endte det med nedrykning for de rød- og hvidstribede, trods fantastisk opbakning fra de mange fremmødte.

Galleri_2023/Galleri_CompanyDaySeniorgruppen: North Flying
Seniorgruppen var på besøg hos North Flying med oplæg samt rundvisning.
Vi fik et indblik i de forskellige flyvninger som North Flyving bliver booket til. Det kan være f
lyvning med VIP - eller crew som skal til andre lande - det kan være kriminelle som skal ud af landet. De foretager ambulance flyvning med doner - patienter som skal flyves hjem, eller patienter der skal flyttes imellem lande. Derudover har de fly som kan fragte patienter som ligger i respirator. Det kan være fragt af farligt gods - ammunition fra Kongsberg, Norge til afprøvning andre steder, bilreservedele og meget mere, utrolig spændende virksomhed hvor hverdagene aldrig er ens. 
Erhverv Norddanmark benyttede sig desuden af et af deres fly da vi afholdte vores arrangement på Bornholm. 

Vi sluttede vores besøg af på Airport Hotel hvor familien Bûhlmann bød velkommen på et af deres hoteller, Airport Hotel. Direktør Anemette Bühlmann bød velkommen og fortalte om deres hotels dagligdag, samt om deres nye indtjekningssystem som foregik via en ipad, som et af de første hoteller i Danmark. 
Vi fik en rundvisning i deres dejlige hotel hvor vi sluttede af på deres tagterrasse, med en super god udsigt. Vi sluttede vores arrangement af med lækker forplejning. 


Senior_Galleri/NorthFlying_SeniorDIGZE
27. april

Galleri_2023/DIGZE_GalleriHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest