4. kvartal 2020


Repræsentanternes Møde
Mandag den 14. december 2020 fandt Erhverv Norddanmarks repræsentantskabsmøde sted. Erhverv Norddanmark er repræsenteret i en lang række eksterne råd, nævn, udvalg og fonde, hvor vi styrker vores rolle som den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Nordjylland.
Mads Damsbo fra Artcenter Spritten var på dagen gæstetaler, hvor han bl.a. kom ind på vigtigheden og værdien af erhvervslivets tilstedeværelse i kulturelle institutioner.

Galleri_2020/RepMoede

Trademark: Julearrangement - KaffeFair & Små job med mening
Dette års udgave af Trademarks julearrangement foregik ved KaffeFair, hvor der blev sat fokus på socialøkonomi og socialt ansvar. Aftenen bød herunder på oplæg ved Frida Tarp, socialøkonomisk konsulent ved BusinessAalborg. Frida fortalte bl.a. om 'Små job med mening', der er en let måde for virksomheder at tage socialt ansvar og samtidig få løst helt konkrete opgaver, som ellers tager tid fra andre medarbejdere.
Dernæst kunne Bjørn Salling, direktør ved FOKUS/KaffeFair, fortælle om KaffeFair og deres socialøkonomiske setup.
Aftenen blev afsluttet med et sjovt konkurrenceelement, efterfulgt af 3 retters folkemenu med et julepift. 

Trademark_Galleri/Jul2020_KaffeFair

Seniorgruppen: Aalborg Teater
Seniorgruppens julearrangement var hos Aalborg Teater, hvor vi startede op med en rundvisning i små grupper. Rundvisningen var bl.a. ved de forskellige scener som er på Teateret, hvor vi hørte hvordan de forskellige lokaler igennem tiden er blevet en del at Teateret. Rundturen var helt fantastisk, da Aalborg Teater har nogen gode unge folk ansat med stor arrangement i Teateret og som sætter deres præg på historien omkring Teateret. 
Vi sluttede af i Teater Cafeen med gløgg og æbleskiver. Senior_2020

Erhvervstur 2020
Dette års erhvervstur gik under overskriften "Bæredygtighed - fup eller fakta? Fra følelser til forretning". Vi satte torsdag den 1. oktober for syvende gang kurs mod hovedstaden, hvor programmet var spækket med interessante og indsigtsgivende indslag. 

FN's verdensmål om bæredygtighed var den primære inspirationskilde til Erhvervsturen 2020, hvorfor det på dagen var valgt at sætte bæredygtig forretningsudvikling til debat. Dagen bød herunder på oplæg fra bl.a. Vækstfonden, GroGreen Danmark, DAC's seniorprojektledere, BLOX HUB's ledelse,  samt Simon Kollerup og Marie Bjerre.

Dagen bød desuden på rundvisning og fortælling på Børsen og BLOX.  

Galleri_2020/Erhvervstur2020Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest