3. kvartal 2023


Dansk Erhverv - Eksportarrangement
Tirsdag den 19. september afholdte Erhverv Norddanmark/Dansk Erhverv i samarbejde med Toldstyrelsen og Clear View eksportkursus.
Her var der fokus på gennemgang af eksportregler og dokumenter, carnet og certifikater, og præsentation af Clear View systemet og dets muligheder. super godt arrangement med masse af gode spørgsmål 

Galleri_2023/DEeksport23Trademark - Sejlads med LOA
Den 6. september havde Trademark Future Lounge fornøjelse af en solrig tur på fjorden med det gamle træskib LOA. Her kunne de mange deltagende bl.a. nyde godt af oplæg ved borgmester Lasse Frimand Jensen, der fortalte om de mange spændende projekter i Aalborg Kommune samt hans ambitioner og mærkesager som borgmester.
Derudover bød arrangementet på oplæg ved Leif Ervolder, der fortalte om det store frivillige arbejde der bliver gjort ifm. driften og vedligeholdelsen af skibet.
Efter endt sejlads gik de deltagende under dæk, hvor der blev serveret god mad og drikke.

Galleri_2023/TFL_LOAHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest