3. kvartal 2023


Trademark - Port of Aalborg
Tirsdag den 26. september var Trademark en tur forbi Port of Aalborg. Her kunne de deltagende se frem til en bustur rundt på havnens arealer, hvor de kom helt tæt på de mange interessante virksomheder der har placeret sig på havnen. Her kunne man tydeligt se at Port of Aalborg i dag har vokset sig til en af Danmarks største erhvervsparker samt et vitalt logistikcentrum.
Derudover havde de deltagende glæde af et interessant oplæg ved salgschef Michael R. Lind, hvorefter arrangementet blev rundet af med en omgang forplejning.

Trademark_Galleri/POA_23Nordjysk Åbningsdebat 2023
Mandag den 25. september afholdte vi Nordjysk Åbningsdebat i nye flotte rammer ved Create. På dagen blev der sat fokus på ulighed, og med særligt fokus på uddannelsesreformen, erhvervsuddannelse og arbejdskraft. Debatten blev styret af Anders Leonhard fra TV2 Nord.

Galleri_2023/Galleri_NordjyskAeb23Seniorgruppen på virksomhedsbesøg hos Fibertex
Torsdag den 21. september var Seniorgruppen på besøg hos Fibertex. Vi fik et super godt oplæg af Sales & Back Office Manager Barbara Rønn, hun viste alt der var værd at vide om Fibertex. Fibertex har 8 forskellige fabrikker og 26 forskellige nationaliteter - det er ejet af Schouw og Co.
I produktionen laver man b.la. Fibertex som kan suge vand - tåle UV - her ser man på kundens behov og laver det perfekt egnet hertil. Fibertex er brøl stærke og billigt, det bliver brugt på møbler, hvor man ikke kan se det. Fibertex bliver også brugt til kystsikring - under veje - da det ikke rådner.
Bilindustrien gør også brug af fibertex f.eks. til hjulkasser her bruger presset fibertex - også himmelen og hattehylder bliver lavet af fibertex. De har egen laboratorium - udvikler selv deres produkter. Er super godt arrangement.

Senior_Galleri/Senior_Fibertex

Dansk Erhverv - Eksportarrangement
Tirsdag den 19. september afholdte Erhverv Norddanmark/Dansk Erhverv i samarbejde med Toldstyrelsen og Clear View eksportkursus.
Her var der fokus på gennemgang af eksportregler og dokumenter, carnet og certifikater, og præsentation af Clear View systemet og dets muligheder. super godt arrangement med masse af gode spørgsmål 

Galleri_2023/DEeksport23Trademark - Sejlads med LOA
Den 6. september havde Trademark Future Lounge fornøjelse af en solrig tur på fjorden med det gamle træskib LOA. Her kunne de mange deltagende bl.a. nyde godt af oplæg ved borgmester Lasse Frimand Jensen, der fortalte om de mange spændende projekter i Aalborg Kommune samt hans ambitioner og mærkesager som borgmester.
Derudover bød arrangementet på oplæg ved Leif Ervolder, der fortalte om det store frivillige arbejde der bliver gjort ifm. driften og vedligeholdelsen af skibet.
Efter endt sejlads gik de deltagende under dæk, hvor der blev serveret god mad og drikke.

Galleri_2023/TFL_LOAHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest