4. kvartal 2023


Trademark - Jul i Aalborg Zoo
Tirsdag den 28. november holdt Aalborg Zoo særligt åbent for Trademark Future Lounge, hvor den hyggelige julebelysning blev tændt i hele haven. Den søde julestemning blev suppleret med gløgg, æbleskiver og afslutningsvist en juleølsmagning.

Trademark_Galleri/TFL_JulZoo

Fremtidens arbejdsliv set med de unges øjne
Onsdag den 22. november lagde UCN lokaler til vores arrangement, hvor fokusset var på fremtidens arbejdsliv set fra de unges perspektiv. Dette skete sammen med Jakob Lützen fra Akademikernes A-kasse, hvis oplæg tog udgangspunkt i en omfattende analyse af de unges adfærd og synspunkter.

Galleri_2023/FremtidensArbjsSeniorgruppen på Salling Rooftop
Tirsdag den 14. november var Seniorgruppen i Salling, for at afholde det årlige julearrangement og sige god jul. Vi havde fornøjelsen af salgsdirektør Anja Kibsgaard, som fortalte os lidt om sallingshistorie.
Sallings første stormagasin startede i 1906 som en manufakturhandel, hvor den første år havde en omsætning på 3700 kr. Den 27. august 1964 åbnede Salling stormagasin i Aalborg, som i dag er bygget op om 15.000 salgskvadratmeter.
I 2018 skiftede Salling Group navn fra Dansk Supermarked Group, navneændringen skyldes at de i 2018 solgte deres allersidste Mærsk aktie, og blev 100 % fondsejet.
I dag ejer Salling Group 1700 butikker fordelt i Danmark, Tyskland og Polen, og har en årlig omsætning på 60 milliarder. De ejer kæderne som blandt andet Netto, Føtex, Bilka, BR, Starbucks og Carl's Jr.
Et super godt arrangement, hvor vi sluttede af med gløgg og æbleskiver.
 

Senior_Galleri/Senior_RooftopKom med på Ghat GPT bølgen
Onsdag den 8. november satte vi i samarbejde med Tiger Media fokus på ChatGPT. Her blev der på dagen dykket ned i teknologien, hvor vi bl.a. blev præsenteret for live-demos, prompts og alt det sidste nye fra Chat GPT og AI

Galleri_2023/AI_Tiger8_11


Trademark - Det Nordjyske Mediehus
Torsdag 2. november var vi inviteret indenfor hos Det Nordjyske Mediehus, hvor vi så deres nye flotte lokaler med perfekt central placering på Østre Havn. 
Her blev vi desuden introduceret til brandet og deres igangværende transformation ved salgschef Helle Grau. Herefter kunne journalist Caroline Bundgaard fortælle om Vigeur, som er deres personlige erhvervsmedie med positiv, kritisk journalistik.

Trademark_Galleri/DNMH
Bliv klogere på den nye bogføringslov, moms og skat
Tirsdag 31. oktober gjorde Redmark os klogere på de mange regler, du som økonomimedarbejder skal forholde dig til. Her blev vi opdateret på det seneste inden for moms, afgifter og skat samt den nye bogføringslov

Galleri_2023/BogforingRedmarkHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest